Dubbele kennismaking met yogadance en meditatie

Kennismakings Workshop Easy Yoga Flow&Dance en meditatie met klankschalen

Wanneer gaan we dit doen? Op woensdag 2 januari van 9.15-10.45 uur.

Kosten? € 10,- per persoon. U betaalt bij aanmelding.

Wat gaan we doen? We starten met wat informatie over het doel van de lessen. Dan gaan we natuurlijk lekker bewegen in kleine yoga series met en zonder muziek. Daarna gaan we over naar een heerlijke klankschaal meditatie/ontspanning.
We eindigen de ochtend met een lekker kopje (kruiden)thee, waarbij tevens gelegenheid is om wat na te praten en evt. nog vragen te stellen en natuurlijk om u aan te melden voor de les(sen). 
Wilt u meedoen? Meld u dan aan via www.regenboogklankschalen.nl of via 0618687000 (JOYyoga).

Wat is de insteek?
Met ingang van januari worden verschillende nieuwe activiteiten aangeboden bij Cesar Westland in Honselersdijk. 2 daarvan zijn de Easy Yoga Flow&Dance en de meditatie met klankschalen.

Yoga Flow&Dance wordt verzorgd door yoga-asana docente Jenny Dijks. Met ingang van woensdag 9 januari start zij met het aanbieden van wekelijkse lessen van 9.15-10.15 uur.

De meditatie met klankschalen wordt verzorgd door Birgit Karreman van Regenboog Klankschalen. Deze fijne meditatie/ontspanning sluit mooi aan bij de yogalessen maar u kunt er ook los aan deelnemen. Met ingang van woensdag 9 januari start dit in wekelijkse lessen van 10:30-11:30 uur.

Locatie voor de kennismaking en de wekelijkse lessen: Yogazolder Yoga Cesar Westland, Gezondheidscentrum Dijkweg 127, Honselersdijk

Voor meer informatie kunt u kijken op onze websites:
www.regenboogklankschalen.nl 
www.joyoga.nl

hoe waardeer jij deze blog?
0 stemmen (gem: 0.00)